Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимодействие във времето

...
Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимодействие във времето
Коментари Харесай

23-ти лунен ден: днес енергията е много мощна, време за коренни промени е

Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимоотношение във времето сред 10 и 13 ч. Двете женски планети подготвят към умерено влизане в работния темп на трудовия ден.

Главният акцент на вашите дейности пада върху преобразуванието, съдействието и хубостта. Периодът е съразмерен, само че изисква самодейност. Луната прави тригон с Юпитер ( сред 15 и 18 ч).
Още от Астрология  ф Дневен хороскоп, 13 септември, сряда  обич двойки Кои са трите най-верни и предани зодии?  gfgdf Каква си съгласно асцендента: зодия Дева - I част  ж 22-ри лунен ден с Луна в Близнаци: използването на сладко е желателна
Този аспект носи шанс и благоденствие, опция за положителни вероятности. Благоприятно време за възстановяване виталните условия. Може да планирате всичко което ви е угодно и всяко занятие ще ви донесе задоволство. Подходящо за покупки и за премествания. Добре е да се правят очистителни процедури, разчистване и изхвърляне на всичко ненужно.

Да не се пие алкохол в огромни количества. Благоприятно време за креативните персони, актьори, музиканти, художници. Луната в символ Близнаци - покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте си възприятието за комизъм. Между снахите и свекървите ще царува крепко безразличие. Моля, не предприемайте нищо една към друга!

В този ден у зетьовете не се следи изключително уважение към тъщите им. Те не са злобни, само че са прекомерно придирчиви към тях. Каквото и да кажат, ще се усеща лека надменност и няма да прозвучи като почитание към по-старите дами. Съпругите ще бъдат през днешния ден сходни на своите майки във всичките им достолепия и дефекти.
 6 Instagram  Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel Edna предлага Дръзка, стилна и подготвена за есента: с червилото Rouge Allure от Chanel
Това ще провокира отрицателна реакция у съпрузите. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от настинка, не стойте на течение, в непроветрени и запушени пространства. 23 лунен ден обгръща компактно целия ден – Това е кармичен ден. Ден за опустошение на остарялото, коренни промени, преобразувания и промени.

Енергията на този ден е тежка и тъмна, и по едно и също време доста мощна. Време, в което се демонстрират нападателните инстинкти. Препоръчва се силата да се насочва към мирни цели. Добре е да се разчистите с задълженията си, да завършвате започнатите каузи, да оправяте остарели неточности. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки.
 6 Instagram Говорим си за...  луна нощ звезди астрология небе От на следващия ден навлизаме в нов стадий от живота си - всичките ни стремежи се сбъдват!  колаж Хороскопът за септември: месец на огромния шанс и приятните изненади  жена лято Ако сте родени на една от тези 4 дати, то задачата ви в живота е доста специфична  свалки флирт коледа празненство Как флиртуват мъжете от другите зодии
Пазете се от низки намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи. Този ден се отличава с висок енергиен заряд, само че потока на силата е извънредно неустойчив. До самия лимит е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо.

Създава се усещане, че хората сами предизвикат и търсят кавги, разногласия, разправии. Тъй като на огромна част от хората, енергийната конструкция не е приведена в естетика, поражда резултат на претоварване и мъчно ще могат да се оправят с мощното енергийно поле предавано от Луната.

Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение. Добрите планетни аспекти понижават ненапълно отрицателната сила на лунния ден. Сега сексът е противопоказен, защото подкопава здравето. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго.
 6 Instagram
Ако решите да споделите мислите си, имайте поради, че няма да бъдете разбрани вярно. Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР