Красавицата Симона от Аз съм Изи живее вече няколко месеца

...
Красавицата Симона от Аз съм Изи живее вече няколко месеца
Коментари Харесай

Симона от "Аз съм Изи" за невероятната и странна храна в Амстердам

Красавицата Симона от " Аз съм Изи " живее към този момент няколко месеца в Амстердам и несъмнено не съжалява за решението си да учи точно там. Животът там несъмнено е тотално друг и несъмнено има храни, които не са за всеки усет. В нов влог Симона описа точно за по-различните и забавни храни, които има в страната. 

Наред с вкусотиите, които са типични за Нидерландия, Симона показа, че в столицата се оферират разнообразни деликатеси от кенгурско месо. Симона споделя, че в никакъв случай преди този момент не е предполагала, че съществува такова храна, само че това е едно от нещата, с които се е сблъскала в Амстердам. Тя показа, че не е опитвала и не би го направила, само че в случай че сте почитатели на сходен вид месо, то Амстердам е мястото, на което да опитате.

Виж още: Алекс Петканова за страховете, несигурността и употребява ли стратегии за разкрасяване

Припомняме, че в Холандия Симона отпътува със своя съученичка, като двете учат дружно и споделят една квартира. Влогърката показа, че цените в страната на лалетата са много високи и по този начин да вземем за пример годишната такса в университета ще ѝ коства колкото един месец наем на квартирата. Наскоро тя показа, че много мъчно е разкрила мястото, на което живее сега, само че към този момент счита да го смени с нещо друго. Симона не описа за какво желае да смени квартирата, само че евентуално ще показа повече в идващ влог от красивата страна.

Виж още: Историята на “Мис България ”: От началото на състезанието до в този момент! 

Изображение: https://www.instagram.com/justasavagebih/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР