Красавицата отпразнува 30-годишния си юбилей на 24 ноември с парти

...
Красавицата отпразнува 30-годишния си юбилей на 24 ноември с парти
Коментари Харесай

Ханде Ерчел на 30 – „красива като блян, но проклета като сиамка“!

Красавицата отпразнува 30-годишния си празник на 24 ноември с празненство в жанр „ Великият Гетсби “. Всички посетители на блестящия ваучър бяха с прически и тоалети от 20-те години на предишния век – времето, в което се развива действието в романа на Скот Фицджералд.

Масрафът на банкета беше заплатен естествено от баровеца Хакан Сабанджъ – настоящия съкровен другар на популярната актриса. Изданието напомня, че през юни милионерът предложи брак на звездата от „ Почукай на вратата ми “, „ Дъщерята на Гюнеш “ и „ Черната перла “, а офертата си гарнира с диамантен пръстен. Двамата обаче към момента не са насрочили дата за сватбата си, което основава известни подозрения за устойчивостта на тази двойка – разясняват турскиту таблоиди.

За хубавицата Ханде турските медии пишат, че е „ красива като идеал “, само че е проклета като сиамска котка. Безспорно, това е някакъв комплимент, разбъркан с известна доза благоговение обаче...

Доскоро съдбовната хубавица имаше връзка с турския любим Керем Бурсин, който поради нея изостави половинката си Демет Йоздемир – също невероятна хубавица.

Годеникът и възможен предстоящ брачен партньор на Ханде Ерчел е член на борда на шефовете на фамилния „ Денса холдинг “. Неговата фамилия Сабанджъ има 21 кораба и десетки заводи в югоизточната ни съседка. Младият мъж е високо просветен – има 2 висши образования и вледее 4 непознати езика.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР