Красавицата от малкия екран Натали Трифонова преди дни бе омъжена

...
Красавицата от малкия екран Натали Трифонова преди дни бе омъжена
Коментари Харесай

Това, Което Призна Натали Трифонова Току-Що Хвърли В Смут Цяла България! Всичко Се Преобърна, Тя Не Е

Красавицата от дребния екран Натали Трифонова преди дни бе омъжена небрежно от родните медии. Още от лятото се приказва, че синоптичката е предходна под венчилото до скоро тайнственото си гадже. Вече е ясно, че собственик на нейното сърце е сръбския футболист Милан Адамович. Но в този момент към този момент не е загадка и че двамата с русокоската към момента не са семейство.

Натали Трифонова се реши да проговори за персоналния си живот, който кардинално по всякакъв начин пази. тя не желае да разяснява своя обичан, тъй като той не обича медийния интерес върху себе си. Но очевидно няма различен избор, с изключение на да привиква. А част от него се трансформира спекулацията за загадка женитба в Черна гора. Първо се заприказва, че влюбените гълъбчета са имали морска женитба по родното Черноморие.

След това версията се промени и се заприказва за венчавка в Черна гора. Там Натали Трифонова и Милан бяха на дълга лятна отмора. Но хубавицата е безапелационна, че ваканцията им не е била гарнирана със сватбени халки, подписи в поданството и Менделсон, написа 24chasa.bg.

Синоптичката определели като безспорна небивалица новината, че към този момент е омъжа жена. И се пошегува, че в случай че се реши на тази крачка, няма да го направи скрито. А щом не е обявила щастливото събитие, значи то не се е състояло. Натали Трифонова е привикнала със слуховете по свойа дрес. До скоро те я свързваха с Бареков и Слави Трифонов, само че и тези спекулации очевидно са надалеч от истината.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР