Красавицата Никол Станкулова е залитнала по така актуалните корекции по

...
Красавицата Никол Станкулова е залитнала по така актуалните корекции по
Коментари Харесай

Никол Станкулова с ново лице

Красавицата Никол Станкулова е залитнала по по този начин настоящите корекции по лицето и тялото. Синоптичката на Нова тв се е сдобила с нов силует на лицето, който се реализира с дерматологична процедура посредством инжекционна терапия с дермални филъри. Лицето на Никол в действителност наподобява променено и почитателите й в обществените мрежи също се запитаха какво си е правила.

„ С течение на времето в контурите на лицето се появяват промени. Наред с появяването на бръчките се следи и загуба на част от мастната и костната тъкан, което води до забележими разлики във външния тип. Корекциите се вършат посредством инжекционни процедури, които са композиция от подобаващи филъри (хиалуронови или биостимулиращи). Благодарение на тях може да се преоформи лицевият овал и да се моделира брадичката и долната челюстна линия, както и да се възвърне размерът в избрани селектирани зони. Предимствата на тези процедури, като се изключи че няма оперативна интервенция, са, че са краткотрайни като дълготрайност и носят дълготрайни резултати “ – разкрива кожен лекар.



Синоптичката, която стана известна с естествената си красота и ведро лъчение, в този момент се е увлякла с корекциите. Никол първо си постави доста по-големи и издути устни, които твърди, че са си нейни, само че истината лъсва, когато се видят по-стари фотоси на моделката. Станкулова си постави и малко силикон след раждането на щерка си Теа. Красавицата се оплаква, че след кърменето са й изчезнали и дребното гърди, които е имала. Другата причина, заради която е прибягнала до слагането на силикон, е годеникът й Теодор Минев, който е наследник на банкера Цеко Минев. Никол желала да бъде по-сексапилна за мъжа си. Гърдите й са много дребни и наподобяват естествено, само че въпреки всичко са дело на пластичната хирургия, написа „ Уикенд “.

Младата майка, която в края на предходната година роди втората си щерка – Андреа, продължи с разкрасителните процедури и след появяването на това бебе. Синоптичката още веднъж си оформи устните с хиалуронова киселина и си направи скули, има и филъри, а последната й промяна е оформянето на лицето, което наподобява още по-ръбато, в сравнение с е по принцип.

Красавицата от прогнозата за времето в никакъв случай не е била цялостна, тъй като от дребна се занимава с моделство, а амбициозната й майка постоянно я е следяла какво хапва, с цел да не пълнее. Именно родителката й, манията за едва тяло и модата на кльощавите манекенки докарала остра форма на булимия на синеочката. Тежкото хранително разстройство измъчваше хубавицата в продължение на години, като съумя да се избави чак когато забременя, само че даже и тогава не си позволяваше да похапва всичко, а следеше да не качи повече от 7-8 кг, като си върна остарялото тегло малко откакто даде живот на Теа. Ситуацията се повтори и с втората й щерка Андреа, като до 6-ия месец съвсем не си личеше, че носи в утробата си бебе.

Булимията протича извънредно неприятно – с непрекъснато повръщане на поетата храна. Смята се, че това е психическо заболяване, а болните изрично отхвърлят, че провокират повръщане на преди малко изядената от тях манджа.

Водещата на времето по Нова тв има собствен блян за това по какъв начин би трябвало да наподобява и не позволява да наддаде и грам. Приятелка на хубавицата признава, че дългокраката някогашна манекенка не може да съблюдава диети, тъй като обича да яде, само че след това връща всичко излапано в тоалетната. Така поддържала формата си в продължение на няколко години, без да й пука, че си скапва организма. Не е ясно дали Никол и през днешния ден продължава да е лакома, а след това да повръща храната, която е приела.



Никол преди корекциите

Станкулова сама е споделяла, че обича да закусва мазни банички с айрян, по обяд омита нещо сладко и постоянна порция тестено, за вечеря още веднъж не пропуща десерта след порция ориз или паста и това не се отразява на кльощавото й тяло. Дългокраката манекенка не посещава фитнес, тъй като няма време и потребност от тренировки в залата. Професията на 33-годишната моделка изисква да е слаба, само че съгласно всички правила в диетологията хубавицата сега е под нормата и би трябвало да трупне някое и друго кило, с цел да е съвършена. Въпреки това Никол се гордее със слабото си до болежка тяло. За страдание напоследък тв дамата наподобява от ден на ден на aнopeĸcичкa – ръцете и краката й са като на ученичка,а кокалите й безусловно се четат.

Във фейсбук амбициозната мома доста постоянно се снима с големи порции храна, които мнозина се питат по какъв начин побира и за какво калориите не й се лепят, което навежда на мисълта, че към момента повръща, с цел да не пълнее. Никол се оправдавала с бърз метаболизъм, само че в действителност истината май е друга. Станкулова нееднократно е признавала, че майка й е извънредно сериозна към нея, тя самата също не си прости неуспехите, а гони съвършенството. Заради упоритостите и мерака си да е идеална си докарала тежкото хранително разстройство, от което няма отърване.

Преди няколко години се появиха клюки, че Станкулова е съумяла да омагьоса най-хубавия български тенисист Григор Димитров. Кратката им спекулация се е случила през 2017 година, когато Гришо гостува в ефира на Нова тв за изявление, а младата упоритост съумяла да му вземе номера и да излязат на вечеря, която съгласно изказванията на нейни колежки е приключила в столичен хотел. Хубавицата от Нова тв доста желала да оплете трайно в мрежите си тенисиста, само че за жал не съумяла, а той в прав текст й декларирал, че е единствено еднократно прекарване.

Днес Никол е примерна майка и брачна половинка, която няма да видите в кухнята, а на екрана. Станкулова е много амбициозна и държи да е под светлините на прожекторите. Неслучайно се върна да показва прогнозата за времето единствено 2-3 месеца откакто даде живот на дъщерите си. Това се повтори и след двете й бременности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР