Красавицата, която вгорчи живота на Малък Тошко и го тикна

...
Красавицата, която вгорчи живота на Малък Тошко и го тикна
Коментари Харесай

Опозорената красавица Мила Гешева: Простих на Тодор Славков че ме изнасили!

Красавицата, която вгорчи живота на Малък Тошко и го тикна в пандиза, се върна от Швейцария с ново гадже, научи HotArena.

Скандалната студентка Мила Гешева, която упрекна внука на Тодор Живков - Тодор Славков , в обезчестяване преди близо 30 години и го накара да се крие по села и паланки от правораздаването, от дълго време е дала прошка на комунистическото отроче.

Красавицата, която живее в Швейцария, се завърна у нас за къса отмора с младия си другар и показа няколко думи за драмата от 1988 година „ Всички гаври са забравени и простени. Онова, което се е случило с момичето Мила, няма нищо общо с дамата Мила. Не искам злото никому, в последна сметка човек постоянно остава самичък със съвестта си ”, сбита бе Гешева.

Близо 18 години се точи делото против Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду за изнасилването на социалистическата старлетка, станало на 10 юли 1988 година Едва през 2005 година съдът постанови, че Малък Тошко и аверът му са почтени, въпреки внукът на Тато да излежа две години в пандиза. Повечето от 26-те очевидци по мегаделото към този момент се преселиха в отвъдното. Загина и следователят Янко Димов, а зареждалият със свежа плът компанията на Тошко – Владо Пъпката, бе прегазен от кола.

Основният участник в драмата – Мила Гешева , пък от дълго време живее надалеч от българските драми в швейцарския град Лугано. Красавицата бе омъжена за локалния предприемач Феличе Лепоре , само че двамата се разделиха преди няколко години. Сега Мила живее с десетина години по-млад мъж. В интерес на истината столичанката, даже и трансферирала 40-те, към момента съществено хваща окото, само че не се изявява като златотърсачка и е удовлетворена на скромния живот с младия си другар. Именно такава бе една от главните версии на отбраната в делото за обезчестяване против Тодор Славков – че младата дама се е пробвала да „ захапе кокала ”, като изцоца облаги от отрочето на висшата партийна номенклатура.

Бащата на хубавицата – Милети Гешев – някогашен полковник от Държавна сигурност и самообразован стихотворец, се мъчеше да разбие разхайтения имидж на дъщеря си до своята неочаквана гибел през 2005-а, въпреки още тогава Мила да се подвизаваше зад граница. Нароченият за принудител Тошко пък се изгаври с момата в типичния си просташки жанр след присъединяване си във „ ВИП Брадър ”, като я предложения в ефирен ефир да му стане брачна половинка.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР