Красавицата, която дълго време не се показваше в предавания и

...
Красавицата, която дълго време не се показваше в предавания и
Коментари Харесай

Леш В Елита! След Участието Си В Брадъра Цуни Заби Една От Най-Красивите Българки! Това Е Самата

Красавицата, която дълго време не се показваше в излъчвания и всемирски събития, в последно време от ден на ден се завръща в светските среди. Българската Анджелина Джоли към този момент още веднъж приема задължения за ревюта.

Инкогнито режимът, който си беше наложила съгласно осведомени се дължи на някогашен ревностен другар. Това време, обаче очевидно към този момент е минало, тъй като от скоро Иванова стана дейна и в обществените мрежи, като към този момент има профил в Инстаграм. Активността в мрежите в стилните среди на Роси е повече от наложителна за поддържане на името на моделите настоящо. Така Иванова бързо съумява да се завърне с сполучлив пиар ход.



По този метод Ирина Шейк и Адриана Лима не пропущат да споделят фотоси, а почитателите им в мрежите порастват до милиони. Напоследък хубавата Роси качва видеа от елементи празненства с приятелката си - фолкпевицата Андреа. Дали тъкмо Андреа е срещнала Цуни и Роси, към момента не е ясно, само че е реалност, че Маринов е огромен почитател на фолк клубовете и нищо чудно тъкмо там да е пламнала любовта. Друг факт, който издава двамата идва още веднъж от мрежата Инстаграм, в коятосред извънредно дребното хора, които Иванова следва, е точно Цуни, твърди " Хот Арена ".

Мис България до скоро беше свързвана с гръцкия топ артист - Никос Вертис. Двамата са засичани дружно до момента в който артистът идва в България да снима клипове с Люси Иларионов, Роси също споделя фотоси с щастливият до нея Никос. Ценителят на красивите дами - Цуни, обаче очевидно съумял да вземе хубавицата под носа на Никос.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР