Красавицата има брада и дебел врат.Политологът Даниел Смилов в профила

...
Красавицата има брада и дебел врат.Политологът Даниел Смилов в профила
Коментари Харесай

Цитат на деня: "Красавицата" има брада и дебел врат

" Красавицата " има брада и пълен врат.

Политологът Даниел Смилов в профила си във " Facebook " разяснява пътната карта за влизане на България в еврозоната, дадена през вчерашния ден от финасовите министри на страните от валутния съюз и от Европейската централна банка.

Като споделя, че това е неоспорим триумф за България и държавното управление, политологът добавя и че това е " максимумът, който може да бъде реализиран все още заради проблеми, които до болежка са ни известни ". " Фалитът на КТБ, да вземем за пример, беше резултат на цялостното слепване на държавния уред с ползите на една икономическа група. Част от тази група беше ампутирана, а другата част - неприятно дегизирана. И всички, които гледат този аматьорски театър, виждат, че " хубавицата " има брада и пълен врат ", написа Смилов.

" С медиен грим, пиар и комфортно безмълвие по въпроси като корупция, правосъдна система, захванати регулатори от частни ползи ще си останем в чакалнята за чакалнята. Позитивно ще бъде присъединението ни към банковия съюз, тъй като по този начин шансът от второ КТБ ще намалее. Но ще имаме и домашна работа, която сами ще би трябвало да свършим, без помощ от европейските институции ", написа политологът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР