Красавицата е внучка на голямата Гуна Иванова и заедно със

...
Красавицата е внучка на голямата Гуна Иванова и заедно със
Коментари Харесай

Най-оборотната бръмчалка във фолклора Вели Костадинова се пенсионира?

Красавицата е внучка на огромната Гуна Иванова и дружно със сестра си Ива са наследили гения на фамозната си баба. Двете хубавелки са неизменима част от запоите на най-фрашканите с мангизи земеделци, които са тежки почитатели на националната музика. Особено в случай че микрофонът е в ръцете на някое младо прелъщение.

 

В агро гилдията сплетничат, че всяка от кръшните сестрички прибирала по 2000 лева за цялостна (музикална) стратегия до дребните часове на нощта. Това се случвало най-много в ловния сезон или по беритба, когато зърнарите наемали хижи в Балкана и се отдавали на нескончаем пир с маркови напитки, млади певачки и фолклорни ритми.

 

За тяхно страдание, от Нова година Вели Иванова оповестила, че повече няма да приема участия с райбер и частни празненства, а ще се отдаде на концертна активност и снимане на високобюджетни клипове, в които да разпространява българския фолклор и красивата ни природа.

 

Не е ясно дали в решението има пръст властната й баба, до чиито уши било стигнало това-онова, или просто гласовитата хубавица най-накрая се е загаджила. Едно е несъмнено - фолклорното учебно заведение в Широка Лъка би трябвало незабавно да извади на пазара нови и млади музикални дарования, тъй като националната музика има правилни почитатели, подготвени да заплащат обилно да им пеят на ушенце.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР