Красавицата е в сериозни отношения с новата си изгора от

...
Красавицата е в сериозни отношения с новата си изгора от
Коментари Харесай

Анна-Мария Чернева в горещи сцени с ММА боец

Красавицата е в съществени връзки с новата си възлюбена от няколко месеца, само че до момента не публикуваше фотоси с него. Само преди дни обаче тя качи любовна фотография и призна в обществените мрежи, че има съществени връзки с Ицо. Двойката получи десетки поздравления и утвърждението на почитателите на актрисата от сериала „ София Ден и нощ “.

Попаднахме на надалеч по-предизвикателни фотоси в профила на мъжа на миската. Там Христо е разгласил съвсем голи фрагменти от банята. На една от фотосите двамата се прегръщат във вана, покрити с пияна, а на друга той целува голите задни елементи на чернокосата хубавица. Макар и да не е споделила фотосите в профила си, Анна-Мария не е пропуснала да разяснява със сърца всяка от изявленията му. „ Обичам си те, Ицо “, написа под една от фотосите.
Реклама
Според светската клевета Анна-Мария се носи на крилете на любовта и най-сетне считала, че е разкрила мъжа, с който да има по-сериозни връзки. Последната сериозна връзка на хубавицата бе с Теди Хитлера. Двамата бяха дружно в продължение на няколко години, а връзките им бяха много динамични. След раздялата им хубавицата имаше къса връзка с юноша от Сливен. Сега хубавицата била същински щастлива и задоволена от новата си възлюбена.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР