Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче.

...
Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче.
Коментари Харесай

„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева: Короната не ме промени, но ми помогна да преброя истинските си приятели!

Красавицата е омъжена, има две деца – момче и момиче. Занимава се със личен бизнес. Има салон за хубост и туристическа организация. Завършила е висшето си обучение със компетентност ‚Българска лингвистика “. В момента учи задочно в Колеж по туризъм в Благоевград. За първи път след състезанието, София Паскалева споделя по какъв начин се е трансформирал животът й след успеха, за всекидневието, за усмивките и сълзите и несъмнено за най-ценното за нея – фамилията.

– Как се промени животът ви, откакто спечелихте короната?

Животът ми не се промени. Хората, който участваха по-често в всекидневието ми, се трансформираха. За мое голямо страдание, видях какъв брой са малко същинските другари, които от сърце се радват на триумфите ми.-

– Как решихте да се явите на състезанието?

За мен беше огромно предизвикателство да се кача на сцена, изключително в подобен формат – състезанието „ Мисис България “. Децата са в основата на всичко, което ми се случва. Бях подтикната от тяхното предпочитание, “Мама да е на конкурс и да завоюва корона”, както знаем за всяко детенце, неговата майка е най- положителната и най- красивата.

– Какво е отношението на вашите близки след успеха?

За всички близки към мен, състезанието и купата „ Мисис България “, донесе доста страсти и въодушевление. На състезанието имаше към 50 индивида, мой доста близки (роднини и приятели) и мога да кажа, че те претърпяха огромна част от страстите, който се случваха с мен на сцената. Радостта беше огромна, и към днешна дата, всички ми се радват за смелостта и дързостта да вземам участие.

– А каква беше реакцията на брачна половинка ви?

Съпругът ми е страховит човек. Много спокоен и положителен. Имам поддръжката му за всичко, което върша и знам че мога да разгадавам на него напълно. За тези 13 години, които сме семейство, той построи моята персона, като жена. Той беше опората във всяко мое начинание и поради неговия перфекционизъм, аз поставям задоволително старания, с цел да бъда съвършената жена до него. Мисля, че се радва на моя триумф, въпреки и да не си го признава, а това е с цел да ме насърчи да се боря за още повече триумфи.-

– Как минава денят на „ Мисис България “?

Ставам в 6.15 ч., пия кафе, без което не мога, върша закуски и карам децата на учебно заведение. Около 8 отивам да спортувам, след което заредена прочувствено, се понечвам за работа. Вечерите са със фамилията ми, нормално е дълга вечеря с доста диалози на кой, по какъв начин му е минал денят и какво се случва в учебно заведение.

– Какво работите?

Работя в областта на хубостта и се грижа дамите да наподобяват все по-добре. Имам и туристическа организация, която пък ми доставя миговете на моите прелестни преживявания, когато пътувам.

-Как прекарвате свободното си време?

Свободно време съвсем нямам, работя доста. Пътуванията със фамилията ми са моята премия, която си разрешаваме, с цел да си починем от натовареното всекидневие.

-Какво може да ви накара да се усмихнете?

Усмивката ми я провокират най-малките жестове. Една блага дума, рано заран, може да ми сътвори най-хубавия ден.

– А да ви разплаче?

Плача постоянно, аз съм доста жалостив човек и доста неща ме трогват от живота на хората. Мъчно ми е за всички хора, който страдат по една или друга причина. Най-често ме разплакват дечица, изоставени и заболели, както и мизерията в която живеят множеството възрасни хора. Преживявам много прочувствено всяко човешко злощастие.

– Как поддържате формата си?

От дребна доста обичам спорта и съм доста признателна на родителите ми, че са били до мен в спортните ми упоритости. Ходих дълго време на балет, по-късно на танци и когато пораснах и към този момент сама можех да избирам- не пропусках фитнеса и тичането. Сега имам една нова пристрастеност от към година и половина, отивам на Канго Джъмс, това е доста динамичен спорт, работи разтоварващо и мога да кажа, че натоварването на цялото тяло е оптимално по време на тренировката. Хубаво е деня да стартира със спорт, най-малко при мен е огромно презареждане. Канго Джъмпс се трансформира в моето занимание.

– Как заспивате вечер?

Толкова съм изтощена, че задрямвам доста елементарно, даже нямам време да сънувам.

-Кой ви оказва помощ в развъждането на децата?

Имаме баби на който разчитаме, когато имаме потребност. Но да кажа почтено, от ден на ден ги вардя тези баби, тъй като остаряват и не желая да ги товаря. Когато децата бяха дребни, имах потребност доста от помощта им. Сега ги щадя, единствено да са живи и здрави и да са до нас.

-На какви облекла залагате в всекидневието си?

Дрехата е доста значима част за всяка жена, която приказва по някакъв метод за индивида, който я носи. Като цяло, обичам спортно-елегантните комбинации, залагам на комфортни облекла. В всекидневието си нормално е деним с риза или някоя рокличка, според от настроението. Обожавам високите токчета. Моята пристрастеност са обувките.

-Мислите ли да се явите на различен конкурс?

Да, ще се явя. В момента се приготвям, само че не желая още да разгадавам детайлности, ще кажа единствено, че е интернационален.

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР