Красавица с латвийска и пакистанска кръв е сред най-забележителните красавици

...
Красавица с латвийска и пакистанска кръв е сред най-забележителните красавици
Коментари Харесай

Красавица с латвийска и пакистанска кръв пръска сексапил от модния подиум

Красавица с латвийска и пакистанска кръв е измежду най-забележителните хубавици по международните фешън сцени. Става дума за неустоимата Шанина Шейк .
 Шанина Шейк Gettyimages
27-годишната брюнетка с екзотични черти е родена в Австралия, само че се гордее с корените си и счита, че на тях дължи своята характерност. Интересно съвпадане е, че носи същата фамилия като съветския топмодел Ирина Шейк, само че двете нямат никаква роднинска връзка .
 Шанина Шейк Gettyimages
Често обаче се засичат на стилния подиум, тъй като са ангели на Victoria's Secret. За да стигне до там обаче, Шанина няколко пъти безрезултатно се явявала на кастинги за блестящото шоу.
 Шанина Шейк Gettyimages
Споделя, че постоянно не печели кастингите за модели, тъй като я намират за прекомерно секси, с цел да показва висша мода .

„ Мисля, че повода да не ме избират е това, че наподобявам прекомерно екзотично , само че години наред хубавици като Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън и компания създаваха разпоредбите за хармония на стилния подиум . Не разбирам каква е тази наклонност да се стартират безизразни и студени девойки ", беше избухнала Шанина против стилния отрасъл.

Вижте още екзотични хубавици:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР