Красавица от Пловдив, която от 16 години живее в САЩ,

...
Красавица от Пловдив, която от 16 години живее в САЩ,
Коментари Харесай

Пловдивска красавица стана Мис Минесота в САЩ

Красавица от Пловдив, която от 16 години живее в Съединени американски щати, сграбчи купата Мис Минесота за 2022-2021 година в Съединени американски щати.

Българката Делмира Радева е отпътувала за страната на неограничените благоприятни условия като тийнейджърка дружно със фамилията си.

След като завоюва състезанието в щата Минесота, й следва да взе участие в международен конкурс за хубост „ Miss International “.

„ Тази купа дава власт да се свържа с доста повече хора и да опиша моята история “, споделя Деми в ефира на Нова телевизия. Тя е висока 1.80 и още до момента в който е живяла в България, доста хора са я питали за какво не стане модел. „ Фокусът ми беше друг. Обичах спортовете. Играех баскетбол, волейбол “, споделя тя.

„ Никога не съм се виждала като кралица на хубостта. Фокусът ми постоянно е бил в учебно заведение, само че ми е доста прелестно да се усещам красива. С майка ми доста обичаме да пазарим дрешки “, прибавя пловдивчанката.



Тя приключва финанси и интернационален бизнес в университета в Минесота. След това учи опазване на здравето в Лондон и посвещава работата си на здравните грижи. „ Работих в тази сфера, по-точно в областта на финансите. Помагах на хора, които не могат да платят за опазването на здравето си и витално значими за тях медикаменти като инсулин “, споделя Деми, чиято работа я издига до шеф на тактиката в една от най-големите здравни компании в Съединени американски щати.

Идеята да взе участие в конкурс за хубост идва от нейна съученичка, която пък печели състезанието „ Мисис Минесота “. Това е първото й присъединяване в конкурс за хубост и споделя, че не всичко е до външния тип.

50% от крайната оценка на всяка Мис идва от идея, която всяка претендентка показва, а с цел да създаде своята, Деми се съветва с някогашни победителки в състезанието. Нейната идея е за това децата да имат достъп до качествена и здравословна храна – първият метод за предварителна защита от диабет, затлъстяване и други съществени болести, изяснява тя.

Делмира изрично декларира, че българките са най-красивите дами в света и е горда, че е родена в дребната балканска страна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР