Красавица от Бяла Слатина влезе в най-романтичното риалити предаване Ергенът“,

...
Красавица от Бяла Слатина влезе в най-романтичното риалити предаване Ергенът“,
Коментари Харесай

Нашенка и в „Ергенът“! Красавица от Бяла Слатина ще се бори за сърцето на Евгени Генчев /снимки/

Красавица от Бяла Слатина влезе в най-романтичното риалити предаване „ Ергенът “, научи организация BulNews. Кристина Пламенова ще се бори за сърцето на пианиста Евгени Генчев.
Нашенката е на 26 години и е приключила „ Право “. Работи като стажант в влиятелна адвокатска адвокатска фирма, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. През 2019 година е определена за „ Мис София “, а тази година показа страната ни на състезанието „ Мис Вселена “ в Съединени американски щати. 
Кристина споделя за себе си, че е израснала в типичното патриархално семейство в дребното градче Бяла Слатина. Завършила е междинното си обучение там – в професионалната гимназия „ Никола Й. Вапцаров “, след което се преместила в столицата, с цел да учи в УНСС.
Тя беше първата участничка, която прекрачи прага на първокласната вила в турския курорт Бодрум и се срещна с основния персонаж в предаването - Евгени. Тя несъмнено съумя да направи усещане на Ергена, откакто му даде да подпише съглашение. Чрез него музикантът дава обещание, че се държи добре с нея и постоянно ще бъде почтен. 
Дали красивата белослатинка ще успее да пребори конкуренцията и да завладее виртуозния музикант – следва да разберем. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР