Кралят търси нов готвач, който да добави към елитния си

...
Кралят търси нов готвач, който да добави към елитния си
Коментари Харесай

Крал Чарлз търси нов главен готвач - но има една голяма уловка

Кралят търси нов готвач, който да добави към елитния си екип, който подготвя ястия и банкети за монарха и неговите посетители.

Позиция за Chef de Parti се афишира за някой, който може да подготви храна, подобаваща за крал, само че има една измама, сполучливият претендент би трябвало да обича да пътува.

Новият готвач главно ще работи в Бъкингамския замък, само че би трябвало да има предпочитание да готви и в други кралски резиденции като Балморал и двореца Холирудхаус в Шотландия.

Новият чиновник на кралските особи ще има предложение за настаняване - „ за което има промяна на заплатата “ - както и всички обезпечени ястия.

„ Успешният претендент ще се причисли приключен и обединен екип, работещ на практика с надарени сътрудници, с цел да даде набор от кухни по най-високи стандарти.

„ Ще работите с качествени съставки и ще носите отговорност за всекидневието всекидневно подготвяне и сервиране на храна на кралското домакинство и личния състав ", се споделя в рекламата на уеб страницата на кралството.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР