Кралят на Великобритания и кралицата консорт бяха посрещнати в Йорк

...
Кралят на Великобритания и кралицата консорт бяха посрещнати в Йорк
Коментари Харесай

Чарлз Трети и Камила бяха замеряни с яйца в Йорк

Кралят на Англия и кралицата консорт бяха посрещнати в Йорк по много нетрадиционен метод.

Въпреки дъжда мнозина поданици на града се бяха събрали пред портата Микългейт Бар, с цел да приветстват двойката. Един от тях обаче е бил решил да покаже, че не е склонен с избрани политики.

Пристигайки в града, Чарлз Трети и брачната половинка му Камила се озоваха в компанията на локални водачи, а мъж се опитал да хвърли яйца по краля, споделя английското издание Hello. И трите опита на протестиращия за благополучие на кралските величия се оказали несполучливи.
                             

Според очевидци, индивидът е протестирал против робството в историята на Англия. Тълпата в близост обаче реагирала бурно и защитила Чарлз. хората се насочили към провокатора с крясъци: „ Засрами се “.

Полицията е реагирала бързо. Мъжът е бил арестуван. Събралото се голям брой дало отговор на това с „ Бог да пази краля “.

За благополучие, случаят не е помрачил настроението на Чарлз и Камила. Кралят откри скулптура на починалата си майка в Йоркската катедрала. Внушителната двуметрова статуя тежи 1,1 тона, написа изданието. Местните са решили да изразят почитта си към умрялата кралица с още един жест - възнамеряват да кръстят на нея площад.

 
                             

По време на речта си в Йоркската катедрала Чарлз съобщи: „ Покойната кралица постоянно е била бдителна за благосъстоянието на своя народ. Сега нейният облик ще бди над това, което ще стане площад „ Кралица Елизабет “ за епохи напред. “
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР