Кралят на Саудитска Арабия Салман бен Абдел Азис Ал Сауд

...
Кралят на Саудитска Арабия Салман бен Абдел Азис Ал Сауд
Коментари Харесай

СЛЕД ПОБЕДАТА НАД АРЖЕНТИНА: Днес е почивен ден в Саудитска Арабия

Кралят на Саудитска Арабия Салман бен Абдел Азис Ал Сауд разгласи днешния ден за почивен, откакто кралството ненадейно победи Аржентина на футболен мач от Световно състезание по футбол в Катар.

На днешния празник всички работещи в Саудитска Арабия ще имат почивен ден, а провеждането на изпити от учениците ще бъде пренасрочено.

Припомняме, че Саудитска Арабия победи Аржентина с 2:1 в първия и за двата тима мач от груповата фаза на Световното състезание в Катар.

Аржентина беше един от любимците за спечелването на Световното състезание преди мача със Саудитска Арабия.

" Нямаме извинения, само че би трябвало да останем по-обединени от всеки път. Имаме мощен тим и сме го посочили. Не сме прекосявали през сходна обстановка отдавна, само че в този момент би трябвало да покажем, че сме същински тим “, съобщи огромната звезда на Аржентина Лионел Меси за телевизия TNT Sports.

„ Този резултат е огромен удар за всички, не сме очаквали да стартираме по този начин. Но всичко се случва с причина. Трябва да се подготвим за това, което следва. Трябва да спечелим, а това зависи от нас “, добави Меси.

„ Призовавам почитателите да ни имат вяра, този тим няма да ги разочарова. Трябва да останем дружно и да се вдигнем за идващия мач “, добави още Меси.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР