Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне

...
Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне
Коментари Харесай

Грандиозно шоу подготвя Филип Киркоров във Варна

Кралят на съветската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще показа новото си шоу " Я+R " # Цвет Настроения ", премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, Пловдив - 10 юни, Бургас - 12 юни, Варна - 14 юни, Русе - 17 юни.

Мащабната продукция е дело на креативния мотор на " Цирк дю Солей " - Франко Драгоне, прочут освен с постановка на спектаклите на цирка, само че и с блестящото шоу на Селин Дион " А New Day “. В новата стратегия артистът е съпроводен от облиците на “Муза " и “Ангел " - спътници на всички креативен персони. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и непредвидени сюжетни линии, учредени на действителни събития от живота на Филип Киркоров. Тирове с тонове техническо съоръжение, асансьори, товарен въжен превоз, престол, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно направени особено за 3-часовия концерт, идват в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните шлагери на актьора, по този начин и най-новите песни, “счупили " върховете на съветските радио ранглисти, като “Цвет настроения синий ", “Ибица " и други

Зрителите могат да чакат и доста музикални изненади, като модифицираната ария на Алла Пугачова " Уважаемый създател " (1987 г.)., След премиерата на новата си стратегия, актьорът показа за връзките си с Алла Пугачова. " За всички тези години, научих толкоз доста от нея, че се разбираме без думи. За мен тя е престиж и другар, чието мнение оценявам “.

Филип Бедрос Киркоров е национален актьор на Русия, Беларус, Украйна, Чечения и Ингушетия, учен е на Международната академия на духовното единение на народите по света. Роден е във Варна, само че на 7-годишна възраст отпътува със фамилията си да живее в Москва. Баща му Бедрос Киркоров е български арменец, а майка му Виктория е рускиня. Завършил е държавното музикално учебно заведение “Гнесини “ в Москва с отличие. Първата му изява е през 1985 година в “Шире круг “. Той е единственият поп реализатор от Източния блок, който е покорил международни подиуми като “Медисън Скуеър “, “Фридрихщадс Палас “, “Кодак тиатър “, “Тадж Махал “, “Гранд тиатър “, “Юбилей тиатър “, “Карнеги Хол “ и други Работил е и дружно с Майкъл Джексън.

Деца до 7-годишна възраст се позволяват без билет и право на настрана място. Родителите /придружителите/ би трябвало да носят копие на акта за раждане на детето.

Премиерните представления в България: 

София 8 юни, Пловдив - 10 юни, Бургас - 12 юни, Варна - 14 юни, Русе - 17 юни. Билети в мрежата на Eventim.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР