Кралят на попфолка Азис призна пред списание LOVE style, че

...
Кралят на попфолка Азис призна пред списание LOVE style, че
Коментари Харесай

Азис: Не съм милионер!

Кралят на попфолка Азис призна пред списание LOVE style, че желае още наследници.

„ Искам да имам не едно, а най-малко още четири деца, само че към този момент можем да се оправим с щерка ни Рая. Даваме цялата си обич на нея. Ако я питаш, тя още на следващия ден би влезнала в студио и би записала не една, а няколко песни. Сега желае да е Ариана Гранде, на следващия ден ще пожелае да бъде Кейти Пери”, споделя Азис.

Той обаче е безапелационен, че не желае да споделя каквото и да било, обвързвано с любовта си. Любовите му няма да участват и в новата му книга за неговия живот, която още не е почнал да написа.

„ Ако някой се интересува, дано си пусне последните ми две песни. В тях описвам по какъв начин обичам и по какъв начин мога да обичам. Слял съм се с музиката и текстовете. Който е интелигентен, ще разбере”, изяснява изпълнителят.



Последния си шлагер „ Мотел” той записал болен - с температура и пиейки антибиотик.

Певецът счита, че от години тича в собствен личен кулоар самичък, тъй като по този начин и не се е появил някой здрав бегач, с който да му е забавно да се надбягва. Идвали и си отивали всевъзможни, най-после отново той стигал до край, а те оставали някъде обратно в прахта изморени и забравени.

И макар славата, шлагерите и високите възнаграждения, Азис твърди, че не е милионер.

„ В България това е невероятно. Тези числа са за хората, родени надалеч от нашите географски ширини. Като изключим Турция, несъмнено. Там техните актьори са доста добре платени. Аз към момента не съм от тях, нищо че съм известен и моята известност там се мери с тази на техните звезди”, споделя пред LOVE style Азис.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР