Кралят на пoп-фoлка Азис възнамерява да стегне куфарите си за

...
Кралят на пoп-фoлка Азис възнамерява да стегне куфарите си за
Коментари Харесай

Азис напуска България

Кралят на пoп-фoлка Азис има намерение да стегне куфарите си за Съединени американски щати. Причина за това е една от неосъществените фантазии на 45-годишния реализатор — да пробие в киното и по-точно да се допре до блясъка на Холивуд, пише  " Галерия ".

Вдъхновение за Костинбродския Славей е единствената българска актриса, получила номинация за Оскар.

„ Харесвам Мария Бакалова, пял съм й на празненство, беше с огромна компания, споделих й, че се гордея с нея... Надявам се скоро да се срещнем персонално и да я прегърна. Мечтите ми са свързани с нейните. Искам да работя това, което тя прави. Искам да се фотографирам в американски продукции, да бъда в чужбина. Смятам, че мога, не спирам да бленувам. В Холивуд има задоволително лица и облици.

Аз не съм красавец, само че у мен има нещо особено, нося го, знам силата си. Трябва ми късмет. Смятам, че мога да играя, артистичен съм. Играе ми се алфа мъжага. Да накарам някоя жена да откачи, да имаме еротични подиуми, да я събличам и целувам - доста извънредно ми се снима с жена, с цел да покажа какъв брой съм добър да влизам в роля “, разяснява Васил Боянов, както е същинското име на звездата.

Азис желае да се целува с Холи Бери, харесва я като жена, а очите й са неговата уязвимост. Признава, че може „ да почине " поради Никол Кидман, а Кейт Бланшет е съвършена.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР