Кралят на изборите ще бъде българският народ. Eдната кралица за

...
Кралят на изборите ще бъде българският народ. Eдната кралица за
Коментари Харесай

Петьо Блъсков сложи Манолова на мястото й и отсече: Кралят на изборите ще е...

Кралят на изборите ще бъде българският народ. Eдната кралица за изборите (в София) е доста двулична - ту е от Българска социалистическа партия, ту не е от Българска социалистическа партия. Народът ще реши дали подобен човек му би трябвало да ръководи столицата, или не му би трябвало.

Това разяснява пред Канал 3 основният редактор на в. "Труд " Петьо Блъсков във връзка кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София и възможностите й против Йорданка Фандъкова.

"Има една повърхност, която не би трябвало да се пропуща: най-често споменаваните думи за Фандъкова са "ама тя толкоз години беше кмет ". Е, няма неприятно, де! Петър Велики е бил 60 години отпред на Русия и е направил империята велика. Така че като е добър кметът, за какво зорлем да го сменим - йок, да тръгнем по нов път. Къде е този нов път?

Само тъй като някой бие шишовете на тази Манолова да прави нещо. Кой? Кой знае кой. Освен това не знам какво е направила като омбудсман, с изключение на, че беше на всички митинги ", добави журналистът.

Политологът доцент Татяна Буруджиева се съгласи, че горният мотив - кой какъв брой дълго е бил кмет, е "абсурден ". "Съгласна съм с господин Блъсков - има и кметове, които са доста по-дълго на поста от госпожа Фандъкова.

Но тук има един различен миг - мощен ход бе на госпожа Фандъкова, че влезе с опрощение към хората за това, което им е породено. И че ще обновява екипа си ", счита доцент Боруджиева. "И това е залогът - на кого ще повярват софиянци. Има проблеми, които са отпреди госпожа Фандъкова и които ще останат след нея - паркирането, да вземем за пример. "

Според нея Мая Манолова е посочила с работата си като омбудсман, че може да пази ползите на всички жители. "И когато трябваше да става омбудсман, се появиха такива доводи - че е от Българска социалистическа партия. Но тя настойчиво потвърди, че може да пази ползите на всички ", посочи политологът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР