Кралят на Испания Фелипе VI връчи наградата Camino Real на

...
Кралят на Испания Фелипе VI връчи наградата Camino Real на
Коментари Харесай

Кралят на Испания връчи на Рафаел Надал историческа награда

Кралят на Испания Фелипе VI връчи премията Camino Real на Рафаел Надал в университета в Алкала де Енарес, ситуиран на 40 километра от Мадрид. 36-годишният тенисист се включи в профила си в Инстаграм, с цел да заяви новината на интернет потребителите.

“Надявам се да бъда и да остана образец за испанските полезности, като остана правилен на своя балеарски и майоркански генезис. За мен е чест и огромна наслада да получа премията Camino Real, която има огромно историческо значение. Това е самопризнание за работата ми в света на тениса, както и за пристрастеността ми към този спорт, като придвижвам работата и пристрастеността си оттатък границите на страната ни ”, написа 22-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем.

Рафа, който е другар на кралското семейство, бе поздравен от монарха след успеха си на Откритото състезание на Франция през юни. Снимки, споделени от Casa Real, демонстрират по какъв начин главнокомандващият прегръща Надал.

Фелипе VI ще се срещне с Карлос Алкарас в сряда в двореца “Паласио де ла Сарсуела ” след успеха на 19-годишния играч на US Open по-рано този месец.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР