Кралят е мъртъв. Понякога знаете, че живеете като част от

...
Кралят е мъртъв. Понякога знаете, че живеете като част от
Коментари Харесай

Преглед на осми епизод на BBC: „Кралят е мъртъв, да живее кралят“

Кралят е мъртъв. Понякога знаете, че живеете като част от историята, даже когато тя се случва. И един ден – тъкмо като злополуката на принцеса Даяна или убийството на JFK – хората ще попитат: къде бяхте, когато Пол беше изхвърлен от „ Предателите “?

Планът му вървеше толкоз съвършено, чак до сега, в който не беше. Той и Хари бяха вербували Андрю като изменник, който щяха да хвърлят на вълците, с цел да се спасят. Той одобри, значително тъй като беше прокълнат и в двата случая и дребният му дребен разум беше взривен, когато смъкнаха наметалата си в кулата, с цел да разкрият самоличността си.

Той се чудеше на глас какъв брой добре играеха играта, и видяхте по какъв начин старите зъбни колела започнаха да жужат, когато той осъзна, че към този момент са се обърнали против сътрудниците си предатели Аш и Майлс.

„ Ще ме хвърлите под рейса! “ — извика той в стила на еврика. Пол и Хари бяха раздразнени, че той стартира толкоз бързо, макар че почтено казано, в случай че даже Андрю го измисли толкоз бързо, това ве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР