Краля на футбола Пеле разпространи изявление от болничното си легло,

...
Краля на футбола Пеле разпространи изявление от болничното си легло,
Коментари Харесай

Пеле от болницата: Силен съм и с много надежда

Краля на футбола Пеле популяризира изказване от болничното си легло, в което съобщи, че се усеща мощен и с доста вяра в опит да успокои приятелите си и почитателите по света.

Вчера медии и световни агенции оповестиха, че именитият бразилец получава към този момент единствено палиативни грижи, откакто химиотерапията в борбата с рака на дебелото черво не дава резултат. Той също по този начин бе диагностициран с респираторна зараза.

Информациите за положението му бяха спорни.

„ Приятели мои, желая всички да сте спокойни и положителни, сподели Пеле в изказване в Инстаграм. - Аз съм мощен, с доста вяра и последвам лекуването си както нормално. Искам да благодаря на целия медицински и сестрински екип за всички грижи, които получих.

Имам доста религия в Бог и всяко обръщение на обич, което получавам от вас по целия свят, ме държи цялостен с сила. И да виждам Бразилия на Световното състезание!

Благодаря ви доста за всичко. ”

Последва и изказване от болничното заведение “Алберт Айнщайн ”, в която №10 се лекува.

" Той се повлиява добре от лекуването на респираторна зараза, не се следи утежняване през последните 24 часа ", оповестиха лекарите.

В петък Пеле удостовери, че е в болница, като посочи, че хоспитализацията е планувана. По-късно " Ройтерс ", базирайки се на медицински отчет от болничното заведение " Алберт Айнщайн " в Сао Пауло, заяви, че бразилецът е бил диагностициран с респираторна зараза, само че положението му остава устойчиво.

Вестникът " Folha di Sаo Paulo " разгласи, че трикратният международен първенец е под палиативни грижи, откакто тялото му е спряло да реагира на химиотерапията. Палиативните грижи оказват помощ за облекчение на болката и задуха при онкологично заболели.

Нито фамилията му, нито от болничното заведение са съобщили досега дали ракът се е популяризирал в други органи.

Пеле претърпя интервенция поради израстък на дебелото черво през септември предходната година.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР