Краля на фолка Азис се оказа доста меркантилен и готов

...
Краля на фолка Азис се оказа доста меркантилен и готов
Коментари Харесай

Азис скочил на сервитьор заради бакшиш

Краля на фолка Азис се оказа много пресметлив и подготвен да убие и човек за 100 $. Точно за подобен случай описа той от присъединяване в Турция, където е бил с колежките си Галена и Малина. 

Един от сервитьорите се е опитал да открадне 100 $ от бакшишите на звездите, само че получил величествен скандал и даже опасност от Азис, че ще го пребие. 

" Преди доста години, напълно при започване на моята кариера, съм на присъединяване с Галена и Малина в Турция. Пяхме в първокласен хотел, имаше толкоз доста хора, че нямаше къде да стъпиш. Сцената беше ниска, нямаше висока точка и сложиха една маса. Качих се на тази маса, с цел да я употребявам като сцена. След мен и девойките я използваха за същото.

Идва ред на Галена, тя е още дете, едвам на 17 години, мъжете пощуряват, стартират да викат и да крещят и масата я държим няколко души, тъй като се клати. Започват да хвърлят пари, но толкоз доста пари, че няма къде да ги сложиш ", хвали се Азис, написа " Блиц ".

Но един от сервитьорите сграбчва 100 $ и си ги поставя в джоба. Но зоркото око на изпълнителя на " Хабиби " незабавно го съзрял и го догонил, с цел да си желае парите. Дори вдигнал микрофона във въздуха и замахнал да го удари. Бил е подготвен на пердах за 100 $, в случай, че в пазвата и гащите си е бил набутал толкоз доста банкноти, че надали тези пари са се отразили по някакъв метод на бюджета им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР