Краля на фолка Азис отново накара всички да говорят за

...
Краля на фолка Азис отново накара всички да говорят за
Коментари Харесай

Азис се забавлява! Спретна си мокро парти с две яки момчета

Краля на фолка Азис още веднъж накара всички да приказват за него. Гласовитият реализатор хвърли всички с ступор, откакто сподели не един, а двама нови мъже, с които си спретнали мокра тройка, написа varna24.bg.

Изпълнителят на " Мотел " побърза да се похвали в обществените мрежи по какъв начин се забавлява с двама мачовци. Новите мъже до Азис са напомпани и дават отговор изцяло на неговия блян за съкровен сътрудник.

" Бебета мечета " е написал той под фрагментите и не дава никакви повече обяснения. Но в хаштаговете виждаме, че е добавил " най-хубави другари ", само че пък това не изключва един от въпросните двама господа да е новото му гадже.

Едното момче от фотосите с Азис се споделя Валентин Йосифов - целият с татуировки и мускули, по каквито мъже от години си пада топ изпълнителят. Другото момче е също с татуировки и е вдигнало на раменете си артиста.

Тримата се забавляват на частен басейн и в случай че съдим по фотосите празненството е било занимателно и дори не можем да си представим по какъв начин е приключило. Запознати сме с купоните на Азис със здрави мъже, които постоянно завършват в спалнята. Дали и този път е било по този начин, ще чакаме самият артист да се похвали.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР