Кралството отвръща на удара на Хари и Меган с разкритията

...
Кралството отвръща на удара на Хари и Меган с разкритията
Коментари Харесай

Кралят шокиращ с разказ за първата среща с Меган

Кралството отвръща на удара на Хари и Меган с разкритията на Крал Чарлз III, които ще " разклатят лодката "

На 8 декември ще бъде пусната в продажба биографична книга, озаглавена The King: The Life of Charles III от Кристофър Андерсен. В описанието се споделя, че това ще бъде „ ослепителен и безсърдечен, само че в същото време приветлив портрет на една от най-сложните и енигматични фигури на нашето време “. Журналистите на Newsweek към този момент прочетоха фрагменти от творбата. Статия, оповестена на уеб страницата на изданието, дава някои детайлности за наличието на книгата.

По-специално, съгласно кореспонденти, в биографията има глава за запознанството на принц Чарлз (бъдещият крал Чарлз III) с Меган Маркъл. Авторът твърди, че принц Хари е срещнал бъдещата младоженка с татко си още преди двойката да разгласи публично връзката си през 2016 г, написа  tialoto.bg.

Тогавашният принц на Уелс откри Меган за „ изцяло очарователна “ и „ безусловно възхитителна “. Кристофър Андерсен твърди: Чарлз вярваше, че новата американска другарка на сина му наподобява изумително сходно на Пипа Мидълтън, по-малката сестра на Кейт Мидълтън.

И най-важното е, че по време на запознанството той даже не предположил, че Маркъл е мулатка. Едва с течение на времето наследникът на трона схванал, че е родена афроамериканка със светла кожа.

„ Разбира се, че нямаше значение “, твърди се, че това е споделил Чарлз по-късно в диалог с американския си другар.

Според кралски специалисти този епизод от биографията на Чарлз III може да провокира нова вълна от рецензии от британците, защото има клюки, че точно Чарлз е обърнал изключително внимание на расата на бъдещия си внук Арчи, което мощно обидило принц Хари и бременната Меган Маркъл.

Ситуацията се утежнява от излизането на нови епизоди от сериала The Crown, които се занимават със фамилните спорове сред принц Чарлз и принцеса Даяна и последвалия им бракоразвод. Всичко това може съществено да повлияе на репутацията на преди малко възкачилия се на трона крал.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР