Кралското семейство ще се сблъска с нова атака под формата

...
Кралското семейство ще се сблъска с нова атака под формата
Коментари Харесай

Филмът не беше достатъчен: Меган Маркъл удря още по-жестоко ...

Кралското семейство ще се сблъска с нова офанзива под формата на мемоарна книга на Меган Маркъл, заяви „ Дейли Мейл ”, представен от БГНЕС.

След като двойката Меган и Хари насочи взривоопасни изказвания в неотдавнашния си сериал по Netflix, новата автобиография на принц Хари " Spare " се чака да провокира още повече полемики.

Обвиненията в сериала в расизъм и незаслужено отношение към Меган накараха кралското семейство да изпадне в рецесия, а обстановката наподобява, че ще се утежни с публикуването на книгата на Хари след девет дни.

Сега обаче се появи информация, че Меган ще издаде свои лични записки. Според един от източниците, херцогинята на Съсекс „ обмисля да опише изцяло искрено за престоя си в кралското семейство ”.

Съобщава се, че през 2021 година двойката е подписала контракт с издателство Penguin Random House за издаване на четири книги. Твърди се също, че принц Хари е получил задатък от 20 млн. $ за книгата „ Spare ”.

Меган към този момент издаде детската си книга „ The Bench ” със същото издателство и се приказва, че двойката работи по уелнес книга. Сега се счита, че мистериозната четвърта книга ще бъде автобиографията на Меган.

Един мемоарен бестселър би сложил Меган в добре отработената американска политическа традиция, на фона на многото спекулации, че тя може да има упоритости за изборна служба, като се имат поради откровените ѝ възгледи за правата на дамите и други въпроси.

Холивудски сътрудник съобщи пред The Mail on Sunday: „ Честно казано, бих се изненадал, в случай че Меган не разгласява личната си история. Очевидно е, че принц Хари има късмет да опише своята, само че нейната е също толкоз завладяваща. Колко актриси се омъжват за принц? ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР