Кралското семейство не е расистко – това бе краткият коментар

...
Кралското семейство не е расистко – това бе краткият коментар
Коментари Харесай

Принц Уилям: Не сме расистко семейство

Кралското семейство не е расистко – това бе късият коментар на принц Уилям след излъченото в края на предходната седмица изявление, в което херцозите на Съсекс индиректно упрекнаха Бъкингам точно в расизъм.

По време на аудиенция в учебно заведение в Стратфорд, Източен Лондон, кореспондент попита втория правоприемник на английския престол дали кралското семейство е расистко, на което той даде негативен отговор, съобщи „ Би Би Си “.

Принц Уилям добави, че към момента не е разговарял с брат си, принц Хари, след неговите разкрития пред Опра Уинфри, само че възнамерява да го направи.

В предходната неделя в ефира на CBS бе излъчено изявление на американската тв водеща Опра Уинфри с принц Хари и Меган Маркъл, от което стана ясно, че в дните преди раждането на първородния им наследник, Арчи, членове на кралското семейство са разкрили терзанията си какъв брой тъмна ще е кожата на детето, защото майка му има афроамерикански корени.

По-рано тази седмица от Бъкингамския замък обявиха, че повдигнатите в диалога въпроси, изключително тези за расата, са „ притеснителни “ и ще бъдат прегледани.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР