Кралското семейство може да е изправено пред най-голямата заплаха след

...
Кралското семейство може да е изправено пред най-голямата заплаха след
Коментари Харесай

Кралското семейство е „изправено пред най-голямата заплаха след абдикацията“ с шока от рак на Кейт и Чарлз

Кралското семейство може да е изправено пред най-голямата опасност след абдикационната рецесия, твърди кралски специалист, откакто и крал Чарлз, и принцеса Кейт бяха диагностициран с рак по-рано тази година.

Принцесата на Уелс разгласи през вчерашния ден пред света, че е на път да се възвърне след шокова диагноза по-рано тази година, единствено седмици откакто крал Чарлз беше диагностициран с рак. След вчерашното известие Кейт сподели, че ще разчита най-вече на брачна половинка си принц Уилям по време на интервала на възобновяване, като принцът на Уелс ще се грижи за нея и трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Кралският специалист Ричард Кей приказва през днешния ден (събота, 23 март), заявявайки, че принц Уилям в този момент ще се нуждае от „ всяка част от силата си и всяка последна унция резистентност “, с цел да помогне на татко си и брачната половинка си през тези сложни времена.

Пишейки в The Daily Mail, той сподели: „ Всички близки до принц Уилям признават, че той в никакъв случай не е избягвал предизвикателство, нито...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР