Кралският Поло Клуб в Барселона ще приеме финалите на Купата

...
Кралският Поло Клуб в Барселона ще приеме финалите на Купата
Коментари Харесай

Купата на нациите по конен спорт НА ЖИВО по БНТ 3

Кралският " Поло Клуб " в Барселона ще одобри финалите на Купата на нациите - най влиятелното отборно съревнование в конния спорт по прескачане на пряпятствия, което Българска национална телевизия 3 ще излъчи в директно предаване тази неделя от 16:00 часа.

Купата на нациите - съревнование с 111-годишна история, се организира за първи път през 1909 година. Трофей, който всяка нация желае да вдигне, затвърждавайки превъзходството си в отборната конкуренция. Десет надпревари в Европа, Близкия Изток, Северна и Централна Америка се организираха този сезон, с цел да дефинират 15-те тима финалисти в Барселона.

Последното съревнование бе през август в Дъблин в Първа европейска дивизия. То бе извоювано от Швейцария за първи път от 40 години насам. Швейцарците станаха първи в крайното класирането пред Ирландия и Англия.

Общо 15 тима от 5 континента ще вземат участие на финалите – Испания като хазаин, още 8 тима от Европейската лига, 2 от Северноамериканската - Съединени американски щати и Мексико, а също и Бразилия, Аржентина, Австралия и Узбекистан.

Освет това ще забележим и състезатели от още 3 народи, които ще се състезават самостоятелно, измежду които и водачът в международната класация Хенрик декор Екерман.



Отборът на Белгия, който победи 3 пъти в последните 8 години ще пази купата си от предходната година.

Фаворити са Швейцария, Ирландия и непредсказуемите американци. Състезанието е и олимпийска подготовка за тези, които към момента нямат визи за Париж.

Гледайте финалния шампионат по прескачане на трудности за Купата на нациите на 01 октомври, неделя от 16:00 ч. единствено в ефира на Българска национална телевизия 3!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР