Кралският флот ще бъде призован да транспортира помощ за почти

...
Кралският флот ще бъде призован да транспортира помощ за почти
Коментари Харесай

Кралският флот е призован да транспортира помощ до Газа — тъй като Дейвид Камерън предупреждава за глад в разкъсвания от война регион

Кралският флот ще бъде свикан да транспортира помощ за съвсем гладуващите хиляди в Газа — защото Дейвид Камерън през днешния ден предизвестява за апетит в разкъсвания от война район.

Министърът на външните работи разгласи пакет от £9,7 милиона за военна и цивилна поддръжка за основаване на морски кулоар до Ивицата от Кипър, започвайки при започване на идващия месец.

Плановете, разкрити за първи път през днешния ден - шест месеца след касапницата на 7 октомври - включват транспортен съд на Кралския флот, който да помогне за доставянето на помощ, както и съоръжение като мотокари и единици за предпазване за увеличение на поддръжката.

Корабът към този момент е на път към Източното Средиземноморие.

Лорд Камерън сподели: „ Ситуацията в Газа е ужасна и вероятността за апетит е действителна. Ние оставаме ангажирани с даването на помощ на тези, които толкоз обезверено се нуждаят от нея.

„ Заедно със Съединени американски щати, Кипър и други сътрудници, ние построяваме нов краткотраен пристан край крайбрежията на Газа, с цел да получи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР