Кралският двор на Норвегия обяви годежа на 50-годишната принцеса Марта

...
Кралският двор на Норвегия обяви годежа на 50-годишната принцеса Марта
Коментари Харесай

50-годишната принцеса на Норвегия се сгоди за шаман

Кралският двор на Норвегия разгласи годежа на 50-годишната принцеса Марта Луиз. Избраникът на дъщерята на норвежкия крал е американецът Дурек Верет, по-известен в обществените мрежи като Шаман Дурек, заяви dariknews.bg.

Той е „ нравствен лидер и талантлив врач “ от Лос Анджелис, чиито почитатели включват звезди като Гуинет Полтроу, Нина Добрев и Джеймс Ван Дер Бик. Марта Луиз, която е четвърта по ред за норвежкия престол има връзка с него от 2019 година. Самата тя наред с осъществяването на представителните си функционалности, написа книги, в които твърди, че има контакти с ангели.

В изказване, оповестено от кралското семейство, крал Харалд и брачната половинка му кралица Соня оповестиха годежа и споделиха, че им желаят всичко най-хубаво за бъдещето.

Веднага по-късно принцесата показа формалната си годежна фотография в профила си в Instagram. На фотографията Марта Луиз демонстрира блестящ пръстен с изумруд.

Тя има към този момент зад тила си един бракоразвод - през 2002 години се омъжва за Ари Бен, с който имат три деца - Мод Анжелика на 18, Лия Айседора на 16 и 13-годишната Ема Талула. Три годин след развода им през 2016-та, Ари се самоуби точно на Коледа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР