Кралските особи смятат, че снимките им по бански костюми не

...
Кралските особи смятат, че снимките им по бански костюми не
Коментари Харесай

Лъснаха полуголи СНИМКИ на Кейт Мигълтън и Меган

Кралските особи считат, че фотосите им по бански костюми не трябва да се появяват в мрежата и да бъдат обсъждани от огромен брой почитатели и недоброжелатели.

Затова на формалните си страници в Instagram Кейт и Меган не бързат да радват клиентите с сходни фрагменти. И въпреки всичко папараците го вършат вместо тях.

Телосложението на Кейт Мидълтън



Херцогинята на Кеймбридж следи своята фигура и не не помни за спорта. Като тийнейджърка тя се занимавала с гребане и развила избрани видове мускули. В момента тя не пропуща да върви на фитнес, обича игри навън във водата и се радва на градинарството. Красавицата избира не толкоз да се пече на плажа, едвам тича в близост с топката.



Кадрите, показани по-долу, са направени на остров Мъстик, където единствено заможни общественици отиват на отмора. Те демонстрират, че Кейт е много стройна. Правилното хранене оказва помощ да поддържа форма и да не трансформира шестия си размер на облеклата.





Мидълтън не си разрешава да употребява захар и се пробва да заобикаля тестени и сладки произведения в диетата си. Кейт заменя продуктите, които се отразяват отрицателно на здравето й, със салати, приготвени от плодове, зеленчуци и морски блага, които употребява съгласно таблица за хранене.

Телосложението на Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари дълго време предпочитала дейните спортове. Тя посвещавала свободното си време на медитация и йога. И това не е изненадващо, тъй като майка й, която живее в Лос Анджелис, преподава йога повече от 10 години и насадила у щерка си обич към практиката.

Наскоро обаче Маркъл стартира да прави постоянно утринно тичане. Може би е решила да последва образеца на Кейт.



Меган също не крие, че избира да яде вкусна храна, по тази причина подценява диети и подготвя забавни, само че калорични ястия. От пълнотата я избавя единствено фактът, че е последовател на вегетарианската кухня, където е значимо да се реализира баланс сред подбрани артикули и естествени съставки. Меган си прави пюре и яде по няколко ябълки дневно.

След раждането на сина си Маркъл не върви на фитнес, с цел да върне формата на талията си, както се вижда на фотографията. Бившата актриса счита, че няма смисъл да се прибягва до физическа интензивност, с цел да се върне тялото в обикновено положение и не се стеснява от външния си тип.



Изглежда, че принц Хари поддържа жена си в това, тъй като той продължава да гледа на Меган с боготворене. Тези двама представители на кралското семейство не се тормозят какво ще кажат или ще си помислят външните наблюдаващи.

Кейт Мидълтън реагира на всяка рецензия от своя страна доста сдържано, преструвайки се, че не вижда нищо, и демонстрира същински благороден темперамент. Меган обаче би трябвало да се научи да не дава отговор на рецензиите. В последна сметка тя неведнъж става участник в кавги, които притеглят гнева на кралицата.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР