Кралските особи на Обединеното кралство и Дания се радваха на

...
Кралските особи на Обединеното кралство и Дания се радваха на
Коментари Харесай

Принц Уилям „изду гърдите си“ към краля на Дания в „смешна“ закачка

Кралските особи на Обединеното кралство и Дания се радваха на приятелско съревнование, до момента в който и двамата се демонстрираха, с цел да гледат играта на съответните си тимове, сподели специалист по езика на тялото.

Принцът на Уелс беше забелязан да споделя занимателен миг на задявка с датския монарх крал Фредерик на мача на Еврото във Франкфурт в четвъртък. И въпреки в самия мач да липсваше ненапълно адреналин, вълнението на Уилям да се любува да бъде футболен почитател за една вечер беше явно, сподели специалистът Джуди Джеймс.

41-годишният състезател беше замесен в многолюден диалог с нов крал Фредерик, който се изкачи на трона по-рано тази година след шокиращата абдикация на майка му кралица Маргарете през януари. Датската кралска персона пристигна на арената във Франкфурт, съпроводена от щерка си, принцеса Изабела.

Междувременно Уилям беше единственият представител на фамилията, защото се появи без Кейт - сега лекувана от рак - или някое от децата, които към момента са на учебно заведение в Англия. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР