Кралските наблюдатели са убедени, че Меган Маркъл е отдала почит

...
Кралските наблюдатели са убедени, че Меган Маркъл е отдала почит
Коментари Харесай

Кралските фенове забелязват нахалната почит на Меган Маркъл към принц Хари в нейното поло облекло

Кралските наблюдаващи са уверени, че Меган Маркъл е отдала респект на брачна половинка си принц Хари по нагъл метод, когато се причисли към него на поло предходната седмица.

Херцогинята изглеждаше изискан в рокля в цвят слонова кост, която включваше отрезка, до момента в който присъстваше на Royal Salute Polo Challenge в интерес на благотворителната организация на принц Хари, Sentebale в петък.

И почитателите с орлови очи считат нейният избор беше едвам доловимо възклик към нейния червенокос кралски брачен партньор. Дизайнът с деколте е от Heidi Merrick, продава се на дребно за $515 (£413) - и е уместно наименуван " Ginger " рокля. Меган приключи визията си с обувки на ток Aquazzura, ретро бижута на Chanel и чанта Valentino.

Двойката изложи тактилен екран на поло събитието, като Меган беше забелязана да целува брачна половинка си, до момента в който му връчваше трофея на спечелилите.

Херцогинята беше хваната в неуместен миг на поло събитието в Маями обаче, когато тя видимо помоли жена да не театралничи до Хари.

Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР