Кралските фенове забелязаха забавен ход на принц Луис в сладко

...
Кралските фенове забелязаха забавен ход на принц Луис в сладко
Коментари Харесай

Нахален ход на принц Луис, забелязан от кралски фенове в сладко коледно видео с Кейт Мидълтън

Кралските почитатели видяха занимателен ход на принц Луис в сладко коледно видео дружно с майка му принцесата на Уелс и двамата му по-големи братя и сестри.

Сладкият кадър демонстрира по какъв начин майката на три деца Кейт съблюдава обещанието си, като води Луис дружно с 10-годишния принц Джордж и осемгодишната принцеса Шарлот в The Baby Bank в Уиндзор, откакто посети центъра по-рано този ден година. Елегантният видеоклип, основан от режисьора Уил Уор, който е работил с Кейт и принц Уилям в предишното, демонстрира по какъв начин Кейт и децата оказват помощ, като опаковат торби с дарове с облекла и играчки като част от коледната пижама.

В една част от клипа може да се види по какъв начин Кейт изяснява на децата по какъв начин би трябвало да сортират торби с дарени бебешки и детски облекла и да ги сортират в кашони. След това се вижда по какъв начин Кейт, Шарлот и Джордж старателно ревизират предметите, преди да ги прегънат.

Но кралските почитатели показаха, че в един миг-и ще го пропуснете, пет години- остарелият Луис може да бъде забелязан игриво да хв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР