Кралските фенове посочват как принц Джордж, принцеса Шарлот и принц

...
Кралските фенове посочват как принц Джордж, принцеса Шарлот и принц
Коментари Харесай

Всички кралски фенове казват едно и също нещо за Джордж, Шарлот и Луис в новата снимка с Кейт

Кралските почитатели показват по какъв начин принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи са израснали като нова фотография на те с майка им Катрин бяха пуснати, с цел да отбележат Деня на майката през днешния ден.

Изображението, направено в Уиндзор от принц Уилям по-рано тази седмица, демонстрира майката на три деца, усмихната с децата си. В съпътстващо известие Катрин благодари на обществеността за техните „ положителни пожелания и продължаваща поддръжка през последните два месеца “ и пожела на хората цветущ Ден на майката.

Тя се подписа с инициала C за Катрин. Снимката беше необятно публикувана онлайн, като потребителите на обществените медии споделиха, че Джордж, Шарлот и Луис наподобяват „ огромни “ и са пораснали доста.

Един човек написа в X, по-рано именуван Twitter: „ Абсолютно прелестно да видите принцесата да наподобява толкоз добре и децата наподобяват толкоз огромни! Красива фотография, направена от принца, благодаря ви, че я споделихте. " Още един написа в Туитър: „ Децата стават толкоз огромни! “

Някой дру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР