Кралските фенове бяха възхитени да видят принцесата на Уелс да

...
Кралските фенове бяха възхитени да видят принцесата на Уелс да
Коментари Харесай

Ролята на принц Джордж предизвика спор с голямо притеснение за Уилям и Кейт

Кралските почитатели бяха възхитени да видят принцесата на Уелс да наподобява щастлива и здрава в нов видеозапис, сниман през уикенда. Кейт беше забелязана да се усмихва и да беседва с принц Уилям, до момента в който излизаха от локален селскостопански магазин, успокоителен знак, че възобновяване й след интервенцията върви добре.

И до момента в който трите им деца не се причислиха към тях по този мотив, принцесата безспорно се възползва оптимално от времето с младото си семейство, до момента в който се възвръща.

И Уилям, и Кейт са отдадени родители и, като се има поради тяхното равнище на популярност, разбираемо пазят Джордж, Шарлот и Луис. Всъщност жизненоважната роля на принц Джордж на коронацията на дядо му крал Чарлз предходната година съвсем не се случи вследствие на желанието им да го предпазят от наблюдаване, съгласно кралски специалист.

Джордж - принц Уилям и Най-голямото дете на принцеса Кейт, което в този момент е второ подред за трона - действаше като паж на достойнството на краля.

Облечен в алена униформа въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР