Кралските фенове бяха изненадани от снимки на Меган Маркъл и

...
Кралските фенове бяха изненадани от снимки на Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Развод, ама друг път: Меган и Хари се гушкат в Дюселдорф (Преодоляха ли раздора в семейството – Снимки)

Кралските почитатели бяха сюрпризирани от фотоси на Меган Маркъл и принц Хари. На които се вижда по какъв начин калифорнийската двойка флиртува в Дюселдорф, Германия.

На 13 септември фамилията се събра и взе участие на светско събитие в границите на Invictus Games, които се състояха в немския град. С огромна наслада техните почитатели видяха ярките и буйни моменти от тяхното другарство. Фотографите съумяха да щракнат на фрагменти чувствените докосвания на херцога на Съсекс към законната му половинка -  не е нужно да означаваме, че сходна фамилиарност сред Кейт и Уилям в никакъв случай не се е случвала, а  и няма късмет да се случи.

Като цяло от фотосите си проличава, че двойката се схваща чудесно. Меган сега е изцяло спокойна, а брачният партньор й също е в  добра кондиция със себе си и се любува на събитето, на което взе участие.

В последно време таблоидите интензивно обсъждаха възможен развод  на избягалата от Лондон двойка. Но в последна сметка, раздорите в фамилията са преодолени и  Меган и Хари са решили да продължат напред дружно. Да забележим обаче дали тази идилия няма да се пропука при някой крах или неуспех на някой от фамилията.

Източник: Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР