Кралски репортер разказа пред Нага Мунчети от BBC Breakfast, че

...
Кралски репортер разказа пред Нага Мунчети от BBC Breakfast, че
Коментари Харесай

Сложната драма на Хари и Меган "не може да отвлече вниманието" от Юбилейната годишнина: Кралски репортер

Кралски кореспондент описа пред Нага Мунчети от BBC Breakfast, че въпросът за принц Хари и Меган Маркъл е бил " сложен за навигация " преди празненствата за платинения празник.

Нага Мунчети разкри, че ѝ е било казано да " внимава " принц Хари и Меган Маркъл да не " отвличат вниманието " от Платинения празник.

Звездата на Би Би Си водеше предаването BBC Breakfast онлайн от Бъкингамския замък в четвъртък (2 юни), където беседва с кралския сътрудник на Би Би Си Даниела Релф за честванията на юбилея на кралицата.

Нага попита кралския специалист за наличието на Хари и Меган на специфичното събитие на кралицата, с което се означават 70 години работа на Нейно Величество на трона.

Даниела удостовери пред феновете, че херцогът и херцогинята на Съсекс ще се появят на юбилея, ще отседнат в двореца Уиндзор и ще участват на церемонията Trooping the Colour в четвъртък.

 

Въпреки това тя признава пред Нага, че обстановката с Хари и Меган е била " сложна за преодоляване " преди огромното кралско събитие.

" Trooping the Colour " е историческа английска гала, при която полкове на английската войска маршируват пред кралицата, която е почетена с поздрави, музика и полет на Кралските военновъздушни сили.

Говорейки за Хари и Меган, Нага сподели: " Мисля, че е несъмнено, че те ще бъдат тук. Тук ли са? Казаха ни да внимаваме да не отвличат вниманието ни от това събитие. "
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР