Кралски живот, сбогом, завръщам се в Холивуд! , сякаш това

...
Кралски живот, сбогом, завръщам се в Холивуд! , сякаш това
Коментари Харесай

Отново в Холивуд: Меган Маркъл на партито на Бионсе обяви завръщането си в киното

„ Кралски живот, довиждане, завръщам се в Холивуд! „, като че ли това желае да извика Меган Маркъл, откакто се появиха фотосите от звездното празненство на Бионсе в обществената мрежа. Които изтекоха одеве.

На 6 септември целия Холивуд замря поради празненството в чест на певицата Бионсе. На което се събраха всички бохеми на американския шоубизнес. По забавен е обстоятелството, че за първи път от началото на живота си в Съединени американски щати Меган Маркъл участва на толкоз грандиозно светско събитие и забележете, без брачна половинка си Хари.

Меган се бе издокарала със сребриста пола за празненството на висшето общество, допълвайки облика си със свободно разпусната коса и грим, емфатичен с прасковен руж. Херцогинята изглеждаше свежа и естествена в нормалната си среда на холивудска актриса. Тя захвърли всичките кралски традиции и реши да се завърне още веднъж в киното.

На фотосите виждаме Меган толкоз щастлива, както не е била в никакъв случай, даже на личната си женитба в Лондон.Явно тая среда повече й подхожда, отколкото  да се прави на Пепеляшка.

Въпреки това осведомени разясняват, че ще й е нужно повече PR стимулиране поради разразилите се в последно време кавги с неизпълнените й задължения към Netflix и Spotify. И няма по никакъв начин да й е елементарно.

Източник: Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР