Кралски източници казаха, че дворецът Кенсингтън ще бъде под нарастващ

...
Кралски източници казаха, че дворецът Кенсингтън ще бъде под нарастващ
Коментари Харесай

Дворецът Кенсингтън под „нарастващ натиск“, за да обясни странната снимка на Кейт, казва източник

Кралски източници споделиха, че дворецът Кенсингтън ще бъде под „ възходящ напън “ през днешния ден, с цел да изясни по какъв начин е основана фотография на принцесата на Уелс и трите й деца откакто беше упрекната в „ операция “.

Снимката, показваща прегърната Кейт с принц Джордж, 10, принцеса Шарлот, девет и принц Луис, пет, е упрекната, че е била редактирана, преди да бъде публикувана в медиите по целия свят и оповестени в обществените медии. Един източник сподели: „ Дворецът ще бъде под все по-голям напън през днешния ден да изясни обстановката.

„ От една страна (дворецът Кенсингтън) направи обществено изказване за „ лудостта на обществените медии “ и от други, те прибавиха към казуса, като непосредствено издадоха нещо, което наподобява като редактирано изображение. " Асошиейтед прес (АП), Ройтерс, Агенция Франс прес (АФП) и Гети изображения поотделно издадоха „ уведомление за заличаване " до медийни организации към глобуса, потвърждавайки, че всеки е изтрил изображението от своите самостоятелни библиотеки.

Съобщение от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР