Кралски гвардеец на пост край ковчега на Елизабет Втора в

...
Кралски гвардеец на пост край ковчега на Елизабет Втора в
Коментари Харесай

Гвардеец припадна до ковчега на Елизабет II

Кралски гвардеец на пост край ковчега на Елизабет Втора в двореца в Уестминстър припадна. Войникът се строполява изведнъж, както стои обтегнат по време на бдението, където са тленните остатъци на английската кралица, предава Dir.bg.

За случая заяви Daily Mail, само че видеата бяха публикувани стремително от доста телевизионни канали, които наблюдават погребалната гала.

Съобщава се, че на помощ се е притекла полицията, а за малко излъчването на бдението бе прекъснато.

Ковчегът с тялото на кралицата се охранява непрекъснато, а стражата се сменя на всеки шест часа.

Вчера стартира траурната гала, по време на която ковчегът бе превозен до Уестминстър, където тече церемонията на прощаването с Елизабет Втора.

Тя стартира в 17.00 часа на 14 септември и ще продължи до 6.30 сутринта на 19 септември, когато е планувано и кралското заравяне. Властите предизвестиха хората да се приготвят да чакат и по 30 часа на опашката за поклонение.

Тя към този момент е дълга повече от 3,5 километра, от искащи да се поклонят в залата Уестминстър в парламентарния комплекс, където е изложен за поклонение ковчегът на починалата кралица Елизабет Втора. Залата ще бъде отворена непрекъснато през идващите четири дни. Ковчегът дойде в залата с тържествена върволица от Бъкингамския замък.

От лондонската транспортна работа оповестиха, че през нощта са пуснати стеснен брой влакове от и за Лондон, тъй че да се помогне на хората да се приберат по домовете си.

Междувременно в английската столица се стягат ограниченията за сигурност преди държавното заравяне.

 

: Royal guard standing at the Queen's coffin in Westminster Hall has collapsed.

— Breaking 4 News (@Breaking_4_News)
 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР