Кралската визита в Нова Зеландия на принц Чарлз и Камила

...
Кралската визита в Нова Зеландия на принц Чарлз и Камила
Коментари Харесай

Визита на принц Чарлз и Камила нанесе страшен удар на монархията, искат да я отменят

Кралската аудиенция в Нова Зеландия на принц Чарлз и Камила Боулс тази седмица стана мотив за нови апели за анулация на монархията във Англия, разкрива в. "Дейли Стар ".

Шестдневната аудиенция на херцога и херцогинята на Корнуол в страната от Общността на нациите завърши тези почивни дни, до момента в който английското кралско семейство продължаваше да потъва в рецесия.

Принц Андрю се отхвърли от кралските си отговорности в сряда след пагубното му изявление пред Би Би Си по отношение на другарството му с педофила Джефри Ъпстейн.

След това стана ясно, че Чарлз се е намесил и е посъветвал Кралицата "ефективно да уволни " Андрю, който отхвърля, че е правил секс със "секс робинята " на Ъпстейн Вирджиния Робъртс, когато тя е била единствено на 17 години.

Сега "Дейли Стар " разкрива, че визитата на Чарлз и Камила в "Долната Земя " по време на драмата в кралския замък е довела до нов удар по монархията - на 11 000 благи от Лондон.

Бъдещите крал и кралица на Англия са привлекли вниманието на големи тълпи хора по време на визитата си в Нова Зеландия, където те се срещнали с кивита и са се фокусирали върху опциите за развиване на младите, екологичните проблеми, локалното принуждение и неграмотността.

В Нова Зеландия двамата също са посетили Крайстчърч, където са уважили паметта на починалите при страшното земетресение от 2011 година и терористичната офанзива, станала по-рано през годината по време на обичаен танц.

Кореспондентът на Австралийската прес асоциация Тони Джоунс съобщи, че визитата на двойката е била в границите на напъните на Англия да ускори връзките сред страните в границите на Общността на нациите.
Според други, това е била опция за Чарлз да заздрави връзките с Нова Зеландия в светлината на вероятността, че някой ден той ще седне на трона като крал.

Въпреки всичко това, стана ясно, че Чарлз и Камила сега се връщат в Лондон посред нови апели измежду новозеландците за анулация на монархията, написа Daily Star Online.

Организацията Република Нова Зеландия, която желае да размени монархията с избиран от народа президент, съобщи, че визитата на двойката е "придала тласък на поддръжката за република ".

Шефът на акциите на организацията Люис Холдън съобщи пред изданието: "Целта на визитата бе да се укрепи позицията на принц Чарлз, само че ние знаем от опит, както и от наши допитвания, че известността на Чарлз и монархията спадат, като цяло.

Тази наклонност се резервира през последните години и доста маори и млади новозеландци желаят новозеландец за президент.

Обикновено ставаме очевидци на нов подтик на поддръжка за републиката по време на кралските визити.

Когато преди кралските визити питаме по какъв начин се усещат новозеландците, те споделят, че като цяло изпитват незаинтересованост към монархията.

Тази институция е оживяла до в този момент най-вече поради обстоятелството, че е станала безсмислена ".
Проучване, в което са взели участие 15 000 новозеландци, извършено от 8 до 214 април тази година, разкри, че 55% от локалните поданици желаят да видят новозеландец като идващия президент на страната.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР