Кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън се състоя

...
Кралската сватба на принц Уилям и Кейт Мидълтън се състоя
Коментари Харесай

Кой бил най-големият страх на Уилям и Кейт, часове преди сватбата им

Кралската женитба на принц Уилям и Кейт Мидълтън се състоя в Уестминстърското абатство на 29 април 2011 г.  Настоящите принц и принцеса на Уелс означиха годишнината от сватбата си предходната седмица с очароватаелна фотография, на която си проличава, че след 12 години брак те са по-силни отвсякога дружно. 

Принцът и принцесата си споделиха „ Да “ пред 2,000 посетители и милиони други, които гледаха по целия свят. Този ден единствено благополучие можеше да се види на лицата на булката и младоженеца, само че архиепископът, който венча двойката, разкри, че Уилям и Кейт са се страхували от нещо тъкмо преди да се оженят.

Д-р Роуън Уилямс е някогашният архиепископ на Кентърбъри, който ожени за двойката и имаше няколко срещи с тях преди сватбата им. В документалния филм на BBC, отдаден на тържествената женитба на Уилям и Кейт, той приказва за едно нещо, което е тревожило сериозно двойката във връзка с брака им.

Д-р Уилямс изяснява, че Уилям и Кейт „ изразили загриженост по отношение на брака си в очите на обществеността “.

В авансово записано изявление, пуснато от Lambeth Palace тъкмо преди церемонията през 2011, той споделя: „ Уилям и Катрин поемат този ангажимент в очите на обществеността и те са рационални, реалистично настроени млади хора. Те знаят каква може да е цената на това. Те са го обмислили. И заради това те ще се нуждаят от поддръжката, солидарността и молитвите на всички, които гледат. ”

Тази угриженост произтичала най-вече от историята на неуспешни бракове в семейство Уиндзор , в това число този на родителите на Уилям, бракът на вуйна му, принцеса Ан, с капитан Марк Филипс и бракът на чичо му, принц Андрю, със Сара Фъргюсън. Всички тези бракове завършили с бракоразвод.

 уилям и кейт Getty

Както отбелязва Express, доктор Уилямс намекнал за загрижеността на Уилям и Кейт по това време, казвайки: „ Искам да пожелая на Уилям и Катрин всяка най-богата благословия в взаимния им живот. Но желая да им пожелая най-много смелостта и яснотата, от които ще се нуждаят, с цел да изживеят този огромен ангажимент в цялостния му искра – да го изживеят за всички нас. “

Въпреки всички опасения, които принцът и принцесата може да са имали, преди да тръгнат по пътеката към олтара, доктор Уилямс знаел, че бракът им ще бъде сполучлив , припомняйки си, че двамата в действителност изглеждали така, като че ли се „ забавляват “ по време на церемонията.

„ Изглеждаха по този начин, като че ли много се забавляваха. И когато се усмихваха един на различен, аз усещах: „ Всъщност да, да, работи “ и по този начин се получи. " – споделя някогашният архиепископ на Кентърбъри.
 Гафове, които са се случили по време на кралските сватби  Гафове, които са се случили по време на кралските сватби  Гафове, които са се случили по време на кралските сватби  Гафове, които са се случили по време на кралските сватби
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР