Кралската сватба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл безспорно

...
Кралската сватба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл безспорно
Коментари Харесай

Стана ясно колко ще струва сватбата на Хари и Меган и кой ще я плати

Кралската женитба на принц Хари с актрисата Меган Маркъл несъмнено е светското събитие на годината. Подготовката тече от седмици и целият свят е приковал взор в Уиндзор. Колко обаче ще коства отпразнуването на любовта сред двамата?

През 2011 година по-големият брат на Хари - Уилям, се венча за Кейт Мидълтън, разноските за което бяха към 34 млн. $. Сегашната женитба обаче ще бъде по-скъпа. Смята се, че крайната сметка за нея ще възлезе на 45,8 млн. $, оповестява Bride Book, представен от Expert.bg.

Парите ще бъдат платени от три източника: английското държавно управление, кралското семейство и фамилията на Меган Маркъл. 

Правителството ще поеме разноските за защитата и сигурността, които сигурно ще са много огромни. На сватбата на Уилям и Кейт те доближиха близо 9 млн. $. 

Кралското семейство ще заплати за множеството неща - тържеството, музиката, храната, цветята. Това надали ще е огромен проблем за него, защото по данни на Forbes единствено кралица Елизабет II разполага със положение от 530 млн. $.

Семейството на Меган Маркъл също ще даде своя принос. Говори се, че роклята на булката ще коства 500 000 $ и тя ще си я заплати сама. Богатството на Меган се равнява на към 5 млн. $ и е насъбрано най-вече от заплатата ѝ от хитовия сериал " Костюмари ". Не е ясно кои разноски ще поемат роднините ѝ, само че евентуално ще са някои от по-скромните. 

Кралската женитба обаче не е единствено разход и ангажимент. Изчисления сочат, че тя ще влее 1,4 милиарда $ в английската стопанска система посредством туристите, които ще дойдат за нея, сувенирите, мърчандайза и чисто рекламната ѝ стойност.

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР