Кралицата уволни първия си лакей, открито признал, че е гейПървият

...
Кралицата уволни първия си лакей, открито признал, че е гейПървият
Коментари Харесай

Кралицата уволни първия си лакей, открито признал, че е гей

Кралицата уволни първия си прислужник, намерено признал, че е гей
Първият чиновник на английската кралица Елизабет Втора, който намерено призна хомосексуалната си ориентировка, бе намален в служба, тъй като „ притегля прекалено много публичното внимание ”, оповестява в. „ Дейли мейл ”.

Задълженията на 21-годишния Оли Робъртс включваха да съпровожда монарха при нейните разходки с карета и да извършва дребни поръчки като прибирането на пощата в Бъкингамския замък и да разхожда обичаните кучета корги на кралицата. Той обаче е бил намален от влиятелната позиция на основен прислужник, откакто кралското семейство било известено за нарасналото внимание към младежа и няколко публикации за него в известни гей списания.

Добре осведомен източник от Бъкингамския замък твърди, че Оли е бил извикан на диалог, по време на който му е било декларирано, че той не е в двореца, с цел да притегля внимание към себе си. След няколко дни младежът подал оставка и напуснал поста си, неудовлетворен от проявеното отношение към него.

Бившият основен прислужник на кралицата се появи за пръв път в общественото пространство през юни по време на обичайния обзор на войските, като стоеше в каретата тъкмо зад кралицата. След това той придружаваше монарха по време на конните надбягвания в Роял Аскът. Назначаването на родения в Уелс Робъртс на тази влиятелна позиция бе приветствано от Асоциацията на гейовете и лесбийките в страната като нова страница в историята на кралското семейство, което приема по-модерен метод към хората с друга полова ориентировка. / БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР