Кралицата се е борила с рак през последните няколко месеца

...
Кралицата се е борила с рак през последните няколко месеца
Коментари Харесай

Кралица Елизабет се бори с рак през последните месеци от живота си

Кралицата се е борила с рак през последните няколко месеца от живота си, твърди непосредствен до фамилията.

Гайлс Брандрет, другар на принц Филип, направи изказванията за Нейно Величество, в идната биография, наречена " Елизабет: Интимен портрет ".

Официалната причина за гибелта на Нейно Величество е посочена като „ напреднала възраст “, само че Брандрет твърди, че в действителност това е рядка форма на рак на костния мозък, който е лишил живота на монарха.

Брандрет написа: „ Чувал съм, че кралицата е имала форма на миелом – рак на костния мозък – което би обяснило нейната отмалялост и загуба на тегло и проблемите с подвижността, за които постоянно ни разказваха през последната година от живота ѝ.

Най-честият признак на миелома е болежка в костите, изключително в таза и долната част на гърба, а множественият миелом е заболяване, което постоянно визира възрастните хора.

Понастоящем няма известно лекуване, само че има медикаменти за контролиране на имунната система и такива, които оказват помощ за попречване на отслабването на костите – те могат да понижат тежестта на признаците и да се удължи живота на пациента с месеци или две до три години. "

В книгата се твърди още, че кралицата на моменти е изпитвала отслабеност, макар че е споделила на помощниците си, че е решена да остане заета след гибелта на Филип през април предходната година.

„ Когато Нейно Величество се усещаше по-слаба, тя запълваше времето си, като гледаше драмата на BBC " Line of Duty, “ твърди биографът.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР