Кралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието

...
Кралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието
Коментари Харесай

Мадона призова за контрол над оръжията с новия си клип

Кралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието с огнестрелни оръжия, отправяйки апел за "събуждане " посредством изпълнен с свирепост музикален клип, проявяващ следствията от всеобщите стрелби, съобщи Ройтерс.

Клипът към диско бийт парчето "God Control " изобразява въоръжен човек, който открива огън в препълнено нощно заведение и артисти, играещи танцьори, които падат на земята, кървят или се пробват да избягат.

Послание преди видеото гласи: "Историята, която следва да видите, е извънредно притеснителна. Кадрите демонстрират жестоки подиуми на принуждение с огнестрелни оръжия. Това се случва всеки ден. И би трябвало да спре ".

"Трябва да се събудим ", пее Мадона. Видеото съдържа и телевизионни фрагменти от демонстрации с апел за засилен надзор върху оръжията.

Макар да не съдържа директни препратки към съответен случай, музикалният клип припомня за всеобщата пукотевица в гей бар във Флорида през юни 2016 година, при която починаха 49 души и 53 бяха ранени.

Шестдесетгодишната Мадона отбелязва, че видеото е замислено за да шокира.

"Сблъсъкът с действителността и бруталността на събитията би трябвало да ни накарат да се събудим. Тези неща се случват в действителност. Те наподобяват по този метод. Карат ли ви да се чувствате зле? Добре, тъй като следователно евентуално ще извършите нещо по въпроса ", споделя Мадона за сп. "Пийпъл ".

Два часа след качването му в Ютюб в сряда, видеото към парчето "God Control " е гледано над 360 000 пъти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР